Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Dansa Perfume: Sama Yax + Oniria Sister + Tamarindo + Sonido Tupinamba [CANCEL·LAT]

  • Clubs
Oniria Sister
Oniria SisterOniria Sister
Publicitat

Time Out diu

Dansa Perfume omple Abaixadors10 de ritmes llatins, funk i afrobeat.

Sama Yax, Oniria Sister, Tamarindo i Sonido Tupinamba són els noms que protagonitzaran la propera festa Dansa Perfume a Abaixadors10 el dia 28 de març, amb un regust especialment llatí i femení.

Sama Yax és el nom de guerra d’Ainara Marañón, mexicana de naixement, criada a Bilbao i actualment resident a Barcelona. Es dedica a la música, segons diu, “per vocació i passió” i més que DJ esconsidera col·leccionista de tresors en 12’, 10’ i 7’. La seva melomania abraça una multitud de gèneres musicals, però a l’hora de fer girar els seus discos a la pista de ball li agrada fer-ho a ritme de groove, disco, afrobeat, funk, latin groove i soul.

Oniria Sister, d’altra banda, comença la seva afició pel vinil fa 15 anys. En les seves seleccions musicals abunda el funk, afrobeat, disco, la música brasilera... Se l'ha vist en sales com Marula, Razzmatazz, Switch, Olivia Vermuteria, el Konvent, SoundEat… I també ha participat en alguns programes de ràdio: “Casa da Crega” a dublab.es, “Sense Club” o “Canela en Surco”. És també l'organitzadora de les festes FreeDona.

Sonido Tupinamba, finalment, és l’alter ego de Julia González en la seva faceta de DJ, col·leccionista de discos i presentadora radiofònica en dublab.es. Bevent de les influències exòtiques i selvàtiques de la música africana i llatinoamericana, Tupinamba barreja la calor tropical amb els sons més ballables del disco, el funk i el boogie creat pels afroamericans en els setanta i vuitanta.

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Horaris
23 h.
Publicitat
També t'agradarà