Excursion: Anthony Naples + C.E.E. Shepherds

Clubs
Anthony Naples
Anthony Naples

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

C.E.E. Shepherds tornen a Laut amb “una nova excursió nocturna que combinarà clubbing, alpinisme i fenòmens paranormals” aquest 14 de febrer.

Ho heu llegit bé, sí, i és que els C.E.E. Shepherds són una colla ben excepcional. Són responsables del segell de referència Lapsus, signen la programació de Laut i emeten setmana rere setmana un excel·lent programa d’electrònica a Radio 3, però ja fa cosa de dos anys van decidir arrencar aquesta aventura, sota les sigles de “Club Excursionista de l’Electrònica”.

És, sens dubte, una picada d’ullet a les associacions d’alpinistes i caminants que surten cada cap de setmana a explorar territoris nous i estimulants, i de fet això és una mica el que fan. Han passat pel Sónar i han editat treballs de l’anglès Moiré o d’Airaboi, entre d’altres.

En aquesta ocasió, els pastors del C.E.E. tornen a casa amb una nova excursió i es proposen rebre el productor nordamericà Anthony Naples, una de les figures més importants en matèria d’electrònica de club underground. Per descomptat, Lucient i Alberto Salinas, els noms que s’amaguen rere el Club, també hi faran ruta.

Per Sebastià Portell

Detalls

També t'agradarà