Excursion: Anthony Naples + C.E.E. Shepherds

Clubs
Anthony Naples
Anthony Naples

Time Out diu

C.E.E. Shepherds tornen a Laut amb “una nova excursió nocturna que combinarà clubbing, alpinisme i fenòmens paranormals” aquest 14 de febrer.

Ho heu llegit bé, sí, i és que els C.E.E. Shepherds són una colla ben excepcional. Són responsables del segell de referència Lapsus, signen la programació de Laut i emeten setmana rere setmana un excel·lent programa d’electrònica a Radio 3, però ja fa cosa de dos anys van decidir arrencar aquesta aventura, sota les sigles de “Club Excursionista de l’Electrònica”.

És, sens dubte, una picada d’ullet a les associacions d’alpinistes i caminants que surten cada cap de setmana a explorar territoris nous i estimulants, i de fet això és una mica el que fan. Han passat pel Sónar i han editat treballs de l’anglès Moiré o d’Airaboi, entre d’altres.

En aquesta ocasió, els pastors del C.E.E. tornen a casa amb una nova excursió i es proposen rebre el productor nordamericà Anthony Naples, una de les figures més importants en matèria d’electrònica de club underground. Per descomptat, Lucient i Alberto Salinas, els noms que s’amaguen rere el Club, també hi faran ruta.

Per Sebastià Portell

Detalls

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
0 people listening