Funk D’Void & Friends: Kootz

Clubs
Funk D'Void
Funk D'Void

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Funk D’Void convida el britànic Kootz a la sessió del seu propi cicle el proper 20 de febrer.

Les paraules eclecticisme i versatilitat tenen en Tom Middleton un dels exemples més clars del seu significat. Perquè aquest DJ, productor i compositor anglès, fan declarat d'artistes com Vangelis, Police i Prince, destaca per una carrera que ho ha abastat tot: des del techno experimental, fins al house, el funk o l'ambient, passant fins i tot per l'electro instrumental de to clàssic per a treballs amb corals i orquestres. Potser això s'explica perquè té l'oïda oberta sense importar les modes o les tendències. Per això, ha arribat fins al cim, amb un currículum estel·lar que passa per treballs amb el llegendari segell Mighty Force Records, contractes amb els millors clubs i festivals del món i col·laboracions amb artistes com Matthew Herbert.

Ara teniu l’oportunitat de sentir-lo no només a ell, sinó a tot un seguit d’artistes de la seva òrbita, més o menys semblants pel que fa a l’estil però amb afinitats contrastades, i aquest és el cas de Kootz. Aquest DJ britànic, nascut a Surrey, Anglaterra, passarà el proper 20 de febrer pel cicle Funk D'Void & Friends per a portar-hi el seu jump up drum&bass, que l’ha portat a publicar amb segells com Murda Sound, Alpha 9 o Reformed Recordings.

Per Sebastià Portell

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies