Intro: Rakky Ripper + Eurosanto

Clubs
Rakky Ripper
Rakky Ripper

Time Out diu

Intro Services dediquen una nit a la PC Music de la mà d’Eurosanto i Rakky Ripper, considerada per molts la Charli XCX espanyola.

PC Music és un segell discogràfic londinenc, fundat pel productor A.G. Cook, però el seu recorregut ha tingut tal impacte que ja és reconegut com un gènere musical. Proposen un pop surrealista i exagerat, amb veus femenines i agudes i textures sintètiques i brillants, com les de Hannah Diamond, Life Sim i Danny L. Harle.

Aquest 31 de gener, aquest gènere serà el protagonista d’un akelarre nocturn de la mà d’Intro Services, el projecte de la DJ Alvva i la dissenyadora Carla Gal: presentaran el primer disc de Rakky Ripper, ‘Neptune Diamond’, amb el seu col·laborador i productor Eurosanto. És una de les poques artistes pop que personalitats com Rosalía o Charli XCX segueixen a Instagram, i això últim no és gens gratuït, ja que hi ha gent que compara la Ripper amb aquesta artista britànica.

El seu projecte va néixer al 2015 i va decidir que no publicaria un disc complet fins que no tingués el seu punt de partida clar. “M’havia de crear un personatge i experimentar amb els meus propis beats”, afirma Ripper. Ara representa la introducció de la PC Music al país.

Per Sebastià Portell

Detalls

També t'agradarà