Kompound x Occult Rhythms: WNDRLST + Savagery + STX

Clubs
WNDRLST
WNDRLST

Time Out diu

Talent nacional i internacional s’uneixen a Kompound per retre homenatge al techno més industrial i àcid.

Kompound és un nou cicle d’esdeveniments de techno industrial a la ciutat, creat amb la intenció de mostrar artistes locals i internacionals i estimular l’escena musical barcelonina des de The Garage of the Bass Valley.

En aquesta ocasió, Kompound comptarà amb WNDRLST com a cap de cartell, un DJ i productor de Rotterdam, Països Baixos, de només 26 anys, amb arrels a l’escena més industrial i fosca. Els últims anys ha anat descobrint un estil personal i fosc i ha publicat amb segells com Grounded, Otomo Trax o Industrial Philarmonics.

Savagery, d’altra banda, és un DJ i productor amb seu a Lille, França. Les seves principals influències provenen del techno més dur, àcid i fosc, per dir-ne només unes quantes. Ha actuat a saraus com al mateix Jaded londinenc o el Hard Harder Hardst de Bèlgica, publicant també, com WNDRLST, amb Otomo Trax.

STX aporta la nota local: aquest DJ de 24 anys troba les seves influències en l’escena rave francesa, en els sons industrials i en l’acid. És el fundador del podcast ‘Industrialized’ i del segell del mateix nom i també ha passat per Jaded.

Completaran la nit els fundadors de Kompound, Ophis and Architects of Adversity, en un b2b iniciàtic.

Detalls

També t'agradarà