Lauetans: Ylia + D.N.S

Clubs
Ylia
Ylia

Time Out diu

Aquest cop la festa queda en família: Ylia i D.N.S protagonitzen la propera cita de Lauetans.

Susana Hernández, coneguda artísticament com Ylia, porta temps movent-se en el panorama underground nacional, deixant sempre molt bones sensacions quan es puja a un escenari o pren el control de la cabina. Els seus sets es mouen àgils i segurs entre diferents gèneres, de vegades més ambientals i experimentals, altres més directes i ballables.

També és propietària del segell Animah Records i té dues vessants com a productora: Terence, el seu àlies més ambient i experimental, i Ylia, més enfocat a la pista. Per si fos poc, també treballa en projectes col·laboratius amb Phran (People You May Know), i Darío del Moral, membre de Pony Bravo i Fiera, sota el nom de Bola Del Desierto. També acompanya al Niño de Elche en la gira del seu últim disc als sintetitzadors, piano i electrònica.

Per la seva banda, D.N.S es defineix a si mateixa com una noia a qui li agrada punxar discos en festes. Explorant els límits entre el left-field bass i el techno, D.N.S ha aconseguit crear un estil particular i inimitable capaç d'arrencar onades d'energia de les masses que van a les seves sessions.

Una heroïna local a la qual potser heu pogut veure en nombroses festes i sales de la ciutat com Hivernacle, Laut i Razzmatazz; sovint al costat d'altres artistes de categoria com Richard Divine, Octave One i Manga Sant Hilare.

Per Sebastià Portell

Detalls

També t'agradarà