Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Libido: Chez Damier + Pau Roca + Gon

  • Clubs
Chez Damier
Chez Damier
Publicitat

Time Out diu

Libido, una de les festes referents del house a la ciutat, celebra els seus dotze anys amb Chez Damier i els seus fundadors, Pau Roca i Gon.

Dotze anys no es fan cada dia i a Libido han decidit llençar la casa per la finestra per celebrar-los. Aquesta festa de música house i companyia ha convidat personalitats de la talla de Glenn Underground, Amp Fiddler, Dj Bone, Ata Kak i Mr. Mendel, entre molts altres, noms que demostren que la seva concepció del house és àmplia i diversa, i ara es preparen per rebre un autèntic veterà, Chez Damier.

Damier és fundador de segells com Prescription o Balance i és un referent per als amants del house orgànic i més soulful. Anthony Pearson (aquest és el seu nom real) també és co-fundador amb Derrick May i Alton Miller del mític Music Institute de Detroit i responsable de clàssics com ‘Can You Feel It’ o ‘Forever Monna’, a més de treballar com a A&R per al segell de Kevin Saunderson, KMS Records.

La festassa serà el proper 14 de febrer, una nit dels enamorats ben sui generis on, per descomptat, també hi actuaran els dos culpables del sarau, Pau Roca i Gon. Per molts anys de Libido!

Escrit per
Sebastià Portell

Detalls

Adreça
Preu
17 €
Publicitat
També t'agradarà