Magnolia: Isa Rojas + Ana Covadonga

Clubs
Isa Rojas

Time Out diu

Isa Rojas, amfitriona de Magnolia, presenta el proper 12 de març el house colorista i eclèctic d’Ana Covadonga.

Isa Rojas va començar la seva carrera com a DJ i productora al 2014 i des de llavors no ha parat. Apassionada pels beats i les pulsions de la música moderna, el seu estil es mou per tot l'espectre de l’electrònica, passant pel deep i tech house fins al techno. Ha cursat estudis en producció musical a Barcelona, on ha presentat el seu projecte en espais com Apolo o Red58, sovint amb el duo Magmille, la seva fusió amb la seva partner musical predilecta, Camille.

Ara és la responsable darrere el projecte Magnolia, un punt de trobada mensual al Macarena Club fundat per ella mateixa i pel This And That Lab que té com a objectiu principal fer d’aparador d’algunes de les principals artistes dones de l’escena house i tehno local i internacional.

La convidada especial del proper 12 de març serà Ana Covadonga, membre de la gang Electroshock Way amb base a Santander i que defineix el seu art com “un viatge pel house d’energies positives, una selecció dels passadissos de l’electrònica mundial de tots els temps”.

Detalls

També t'agradarà