Memento XS

Clubs
Idriss D
Idriss D

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Memento XS s’ha arribat a convertir en un clàssic de la nit barcelonina: cada nit de dilluns, electrònica underground al Macarena Club.

Si el que us agrada és l’electrònica més alternativa, les nits que munten al Macarena cada dilluns són la vostra opció. Curades per Idriss D, capdavanter de Memento Records, són una mostra del bo i millor dels noms locals i internacionals en l’àmbit de l’electrònica més undeground.

Si hi passeu és fàcil que us hi trobeu el techno i el house seductors de l'italià Idriss D, que va iniciar-se en el món de la música als catorze anys, quan va aconseguir la seva primera taula de mescles amb el seu amic Nadir. Des d’aleshores, i gràcies a la fantàstica acollida que ha rebut al seu país des dels inicis, s’ha convertit en un dels noms de referència en la música dance, que treballa de manera totalment hipnòtica.

També és probable que hi sigui el xilè Alfonso León, que seguint el camí d’artistes com Ricardo Villalobos, Luciano, Dandy Jack o Argenis Brito, va començar a fer les seves pròpies produccions de jovenet i el 2012 ja punxava al Ushuaia Beach Hotel d’Eivissa amb Luciano. Posteriorment es va traslladar a Barcelona i es va ajuntar amb Philippe Liard i Marlowe per inventar-se Minoria, un col·lectiu creat per enfortir l’escena underground de les ciutats.

Noms com Markus ABT, Krön, Orbe, Alex Kid, Francesco Farfa, Caruan, Matteo WNB, Cesar Merveille, DJ Pierre, Tobi Newmann i un llarg etcètera són la garantia que els seus line-ups no acostumen a decebre gens ni mica.

Per Sebastià Portell

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies