Mistress: Denizer + ISAbella

Clubs
ISAbella

Time Out diu

De Perú a Barcelona: Denis Zerpa és el convidat d’aquesta edició de la festa Mistress, el proper 12 de febrer al Macarena.

Denis Zerpa és el nom que s’amaga rere el pseudònim de Denizer. Té un peu al seu Perú natal i un altre, per sort nostra, a Barcelona: allà és resident de 4beats i aquí de les festes Reckon. La seva obertura mental li permet crear una atmosfera impredictible amb un ‘groove’ específic. Els seus DJ sets solen incloure una selecció eclèctica però alhora estricta de sons que bascula entre el house, el techno i l’electro, mantenint sempre l’harmonia entre aquests tres pols base.

L’acompanyarà ISAbella, colombiana afincada a Barcelona, que de fet és l’amfitriona perfecta dels saraus Mistress, cada dimecres al Macarena. Compta amb més de set anys d’experiència als plats i ha fet sonar els seus beats per Europa, Àsia, Amèrica del Nord i Amèrica del Sud. El seu nom potser també us sona perquè és una de les responsables de la festa Maricas, que combina l’univers de la música techno amb l’ambient més queer.

Detalls

També t'agradarà