Monumental Club: ¡Ay, qué rico! [CANCEL·LAT]

Clubs
Papa Orbe & Los Turpiales Sabaneros
Papa Orbe & Los Turpiales Sabaneros

Time Out diu

Monumental Club torna amb la seva edició més llatina el 14 de març.

Aquesta activitat s'ha cancel·lat. 

Després d’omplir la plaça en les dues primeres edicions d’enguany, la gent de Monumental tornen a la càrrega el proper 14 de març, de 12 a 22 h., amb una edició molt especial, 100% “sabrosa”: ¡Ay, qué rico!

Serà una celebració de la música llatina després de l’edició que es va fer a l’octubre del 2018 sota el mateix lema, i us volen convidar a explorar la màgia de la música llatinoamericana de la mà d’alguns dels noms més destacats de l’escena tropical, acompanyats com sempre d’activitats per a tota la família amb el programa Monumental Kids i, per descomptat, la millor gastronomia de carrer.

El line-up, aquesta ocasió, anirà encapçalat per alguns dels noms més importants de la música llatina a Barcelona: Papa Orbe & Los Turpiales Sabaneros i la seva farra contagiosa seran el palt fort del dia, i també comptaran amb el directe de Lenin “Güiroloco” Jiménez i la seva Orquestra, en homenatge especial a Héctor Lavoe, així com la màgia del quartet cubà Ray Cuza & Septeto Sazonado, una regressió al so rítmic del “son cubano” que va des dels anys 20 fins als 50. La selecció dels DJs Golfo de Guinea, Much Boogaloo i Lady Avocado farà la resta.

D’altra banda, Monumental Kids acollirà aquest cop un concert de Xiula i inclourà activitats pensades especialment perquè als més petits de cada casa desenvolupin les seves capacitats psicomotrius, creatives i sensorials.

Saborrrrr!

Detalls

També t'agradarà