Monumental Club: Joan Colomo + L’Holograme + Bianca Steck

Clubs
Joan Colomo
Joan Colomo

Time Out diu

Els havíem trobat a faltar, però tornen amb més força que mai: aquest 15 de febrer esteu convidats al ball inaugural de Monumental Club.

A Monumental Club són molt conscients de la importància de les cerimònies i és per això que aquest mes de febrer han muntat ni més ni menys que un ball inaugural, per celebrar l’inici de temporada, i una festa de carnaval, el 22 de febrer.

El dia 15 comptaran amb un cartell encapçalat per Joan Colomo & La Radiofórmula, L’Hologramme i Bianca Steck, tres projectes locals i representatius de la diversitat de l’ecosistema musical barceloní.

A Joan Colomo no li calen gaires presentacions, ja que el seu espectacle amb La Radiofórmula, versionant grans hits d’ahir i d’avui, s’ha acabat convertit en un clàssic. L’Hologramme, al seu torn, convertirà la Monumental en la glamurosa Los Angeles dels anys setanta i vuitanta a través dels seus riffs contagiosos i les seves cançons sempre memorables. Bianca Steck, una de les veus emergents més importants, hi presentarà el seu folk delicat i íntim.

És clar que tampoc no hi faltaran DJs, com és habitual. Els encarregats d’aixecar els ànims a ritme de beat aquesta edició seran Maadraasoo, entre l’indie i l’alternativa, Hal9000 i la seva electrònica pop, i DJ Shak, ex-cofundadora espiritual de Wah Wah Records.

A Monumental Kids, la proposta per als més menuts: una actuació en directe a càrrec d’un dels clàssics de la casa,  La Belluga.

Detalls

També t'agradarà