Monumental Club: Ultraplayback + Kwame Ghana Highlife

Clubs
Ultraplayback
Ultraplayback

Time Out diu

Aquest carnaval, Monumental Club us transporta als carrers de Rio de Janeiro.

A Monumental Club són molt conscients de la importància de les cerimònies i és per això que aquest mes de febrer han muntat ni més ni menys que un ball inaugural, per celebrar l’inici de temporada, el 15 de febrer, i una festa de carnaval, el dia 22.

La cita carnavalesca serà un autèntic viatge als carrers de Rio de Janeiro, “un festival de llum, color, ritme i ple de sorpreses”, segons afirmen els promotors. Comptaran amb la presència de l’escola de samba Unidos Barcelona, batucada, balls i disfresses (no us oblideu la vostra!).

El cartell arriba encapçalat per Ultraplayback i les seves cançons irreverents i desacomplexades, amb lletres que són himnes a l’antimodernitat comtal, i Kwame Ghana Hihglife, el projecte del multiinstrumentalista ghanès Kwame, un artista que conjuga modernitat i tradició a través dels ritmes de la seva terra natal.

Pel que fa als plats, el cartell de DJs tampoc no es queda enrere amb tres clàssics de la plaça, el gairebé resident de Monumental, Tilt, Sidonie DJs, centrats en música indie i alternativa, i Miqui Puig DJ, autèntica enciclopèdia musical.

Arrodonirà la proposta Monumental Kids, adreçat als més petits, amb La Tresca i la Verdesca.

Detalls

També t'agradarà