Mutek: Aquarian + Ikram Bouloum + Loraine James

Clubs
Aquarian
Foto: Mutek Aquarian

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

El festival Mutek celebra la seva 11 edició entre els dies 4 i 7 de març, en 8 localitzacions repartides per tot Barcelona.

Entre el 4 i el 7 de març, el festival Mutek Barcelona comença nova dècada i ho fa “enfocant-se en la interconnectivitat de la plataforma com a espai incubador i generador d’oportunitats”, treballant per “l’empoderament de la comunitat artística local i internacional i per seguir el seu mandat fundacional de visibilitzar, fomentar i acompanyar el desenvolupament de talent artístic”.

La sessió del dia 7 de març a l’Antiga Fàbrica Damm serà un dels plats forts del programa Play del festival, amb noms com Aquarian, Ikram Bouloum, Loraine James, Meitei i YPY, que faran sonar els seus beats envoltats d’instal·lacions, jam sessions i una selecció especial de street food pensada per a l’ocasió.

Aquarian és un artista nascut al Canadà amb seu a Berlín que s’ha fet un nom per la seva barreja de so transatlàntic influenciat pel jungle de la vella escola, el grime del Regne Unit i el Drexcyan electro. Ikram Bouloum també és un dels principals atractius del cartell, DJ i productora espanyola especialitzada en estils com el future club, el gqom, el reggaeton i la bass music i part de la Vol Room aquí a Barcelona. D’altra banda, Loraine James és una productora d’IDM londinenca amb l’eletrònica, el drill del Regne Unit i el jazz com a referents musicals, autora d’EPs i àlbums com ‘For You and I’ o ‘Button Mashing’, publicats per Hyperdub i per New York Haunted respectivament.

Per Sebastià Portell

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies