Mutek: Aquarian + Ikram Bouloum + Loraine James

Clubs
Aquarian
Foto: Mutek Aquarian

Time Out diu

El festival Mutek celebra la seva 11 edició entre els dies 4 i 7 de març, en 8 localitzacions repartides per tot Barcelona.

Entre el 4 i el 7 de març, el festival Mutek Barcelona comença nova dècada i ho fa “enfocant-se en la interconnectivitat de la plataforma com a espai incubador i generador d’oportunitats”, treballant per “l’empoderament de la comunitat artística local i internacional i per seguir el seu mandat fundacional de visibilitzar, fomentar i acompanyar el desenvolupament de talent artístic”.

La sessió del dia 7 de març a l’Antiga Fàbrica Damm serà un dels plats forts del programa Play del festival, amb noms com Aquarian, Ikram Bouloum, Loraine James, Meitei i YPY, que faran sonar els seus beats envoltats d’instal·lacions, jam sessions i una selecció especial de street food pensada per a l’ocasió.

Aquarian és un artista nascut al Canadà amb seu a Berlín que s’ha fet un nom per la seva barreja de so transatlàntic influenciat pel jungle de la vella escola, el grime del Regne Unit i el Drexcyan electro. Ikram Bouloum també és un dels principals atractius del cartell, DJ i productora espanyola especialitzada en estils com el future club, el gqom, el reggaeton i la bass music i part de la Vol Room aquí a Barcelona. D’altra banda, Loraine James és una productora d’IDM londinenca amb l’eletrònica, el drill del Regne Unit i el jazz com a referents musicals, autora d’EPs i àlbums com ‘For You and I’ o ‘Button Mashing’, publicats per Hyperdub i per New York Haunted respectivament.

Detalls

També t'agradarà