Mutek: Bleid + Tadleeh

Clubs
Tadleeh
Tadleeh

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

El festival Mutek celebra la seva 11 edició entre els dies 4 i 7 de març, en 8 localitzacions repartides per tot Barcelona.

Entre el 4 i el 7 de març, el festival Mutek Barcelona comença nova dècada i ho fa “enfocant-se en la interconnectivitat de la plataforma com a espai incubador i generador d’oportunitats”, treballant per “l’empoderament de la comunitat artística local i internacional i per seguir el seu mandat fundacional de visibilitzar, fomentar i acompanyar el desenvolupament de talent artístic”.

La sessió del dia 5 a Laut n’és un bon exemple, amb el productor amb seu a Lisboa Bleid, expert en estils com el footwork, el hardcore amb regust del Regne Unit i el drone, que signa títols com ‘Violet x BLEID - Badness’, publicat per Naive l’any 2018. L’acompanyarà Tadleeh, nascuda a l’Índia i resident a Milà Hazina Francia, que l’estiu passat va aconseguir un èxit fulgurant gràcies al seu EP debut ‘Ego Will Collapse’, publicat pel segell berlinès Yegorka: caos, desordre i un rebuig a la racionalitat són els trets distintius d’aquesta referència, que retraten l’herència cultural diversa i barrejada de la seva autora, amant de les textures barroques i amb una especial cura pels aspectes rítmics.

Per Sebastià Portell

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies