Mutek: Jane Fitz + Dedbeat

Clubs
Jane Fitz
Jane Fitz

Time Out diu

El festival Mutek celebra la seva 11 edició entre els dies 4 i 7 de març, en 8 localitzacions repartides per tot Barcelona.

Entre el 4 i el 7 de març, el festival Mutek Barcelona comença nova dècada i ho fa “enfocant-se en la interconnectivitat de la plataforma com a espai incubador i generador d’oportunitats”, treballant per “l’empoderament de la comunitat artística local i internacional i per seguir el seu mandat fundacional de visibilitzar, fomentar i acompanyar el desenvolupament de talent artístic”.

Una de les nits estrella de la part Nocturne del programa tindrà lloc a Nitsa / Astin, amb la DJ britànica amb més de trenta anys de trajectòria Jane Fitz, resident de la Picke Factory de Londres, del llegendari festival britànic Freerotation i capitana de la festa Night Moves, que dirigeix amb Jade Seatle. L’acompanyarà Deadbeat, presentant la premiere per primera vegada al país del seu projecte LNOE, ‘Last Night on Earth’, que ha aparegut aquest mes de febrer al segell del prestigiós Dj i productor britànic Sasha, en una col·laboració insòlita del canadenc remixant temes de l’univers LNOE amb el seu inconfusible estil de dub electrònic.

Detalls

També t'agradarà