Mutek x We Are Equal: Vicky Clarke

Clubs
Vicky Clarke
Vicky Clarke

Time Out diu

La britànica Vicky Clarke presentarà les seves escultures sonores en un format híbrid de concert i nit de club, de la mà del col·lectiu We Are Equal.

Vicky Clarke és una artista sonora amb base a Manchester. A través de la creació d'escultures sonores, màquines i composicions electròniques, el seu treball explora mètodes per visualitzar, percebre i descobrir el so material. Investiga el so com a material a través de composicions, performances i instal·lacions que impliquen caos, disseny d'interfícies, sistemes d'atzar i interacció. Treballant amb textures electròniques, digitals i analògiques, utilitza objectes trobats, arxius, instruments electrònics de construcció pròpia, màquines i formats per interrogar i amplificar les propietats sonores de el material i els espais tant reals com imaginaris.
Clarke, a més, és una experimentada directora d'art, productora i educadora d'art que actualment treballa per Future Everything com a assistent de producció, directora de projecte de Disruption Young Composers Scheme en Brighter Sound i Delia Derbyshire Day. Participarà com a mentora a #WeAreEquals, la plataforma de British Council per a la igualtat de gènere i la diversitat en la indústria musical.

Per Sebastià Portell

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies