Mutek x We Are Equal: Vicky Clarke

Clubs
Vicky Clarke
Vicky Clarke

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

La britànica Vicky Clarke presentarà les seves escultures sonores en un format híbrid de concert i nit de club, de la mà del col·lectiu We Are Equal.

Vicky Clarke és una artista sonora amb base a Manchester. A través de la creació d'escultures sonores, màquines i composicions electròniques, el seu treball explora mètodes per visualitzar, percebre i descobrir el so material. Investiga el so com a material a través de composicions, performances i instal·lacions que impliquen caos, disseny d'interfícies, sistemes d'atzar i interacció. Treballant amb textures electròniques, digitals i analògiques, utilitza objectes trobats, arxius, instruments electrònics de construcció pròpia, màquines i formats per interrogar i amplificar les propietats sonores de el material i els espais tant reals com imaginaris.
Clarke, a més, és una experimentada directora d'art, productora i educadora d'art que actualment treballa per Future Everything com a assistent de producció, directora de projecte de Disruption Young Composers Scheme en Brighter Sound i Delia Derbyshire Day. Participarà com a mentora a #WeAreEquals, la plataforma de British Council per a la igualtat de gènere i la diversitat en la indústria musical.

Per Sebastià Portell

Detalls

També t'agradarà
    També t'agradarà
      Últimes notícies