Node: CHPTR + Reggy Van Oers + Deepbass

Clubs
Reggy Van Oers
Reggy Van Oers

Time Out diu

La propera cita de Node, el 13 de març, reuneix el bo i millor del techno més atmosfèric en l’escena internacional.

L’equip de Node presenta la seva sèrie número #XXX amb “una de les programacions més especials fetes fins ara”, així que val la pena estar-ne al cas: CHPTR en directe, Reggy Van Oers i Deepbass en un back to back que s’augura antològic i les actuacions d’Intertia i Dhanimal.

El duo CHPTR es defineix com “una entitat sense rostre per permetre que tot l’enfoc es centri exclusivament en la música” i també com “un estat alterat de consciència per expressar-se en profunditat”. Cada llançament que han publicat representa una història narrada amb molta cura des de les emocions humanes, seqüències controlades indefinides que progressen en atmosferes seductores i ritmes complexos i forts, i que acaben donant pas a paisatges sonors realment alienats.

Al seu torn, Reggy Van Oers ha demostrat ser un DJ de classe i un productor molt respectat al llarg dels anys. Amb una filosofia clara sobre la creació i la manipulació del so, les seves produccions han estat interpretades per nombrosos artistes arreu del món i publicades en segells com The Gods Planet, Informa Records o Pole Group. Posa en pràctica un techno profund, minimalista i atmosfèric.

Actuarà colze a colze amb l’escocès Deepback, autor d’un techno singular i expressiu que l’ha portat a publicar amb segells com Edit Select Records o Aconito Records.

Detalls

També t'agradarà