Node: CHPTR + Reggy Van Oers + Deepbass

Clubs
Reggy Van Oers
Reggy Van Oers

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

La propera cita de Node, el 13 de març, reuneix el bo i millor del techno més atmosfèric en l’escena internacional.

L’equip de Node presenta la seva sèrie número #XXX amb “una de les programacions més especials fetes fins ara”, així que val la pena estar-ne al cas: CHPTR en directe, Reggy Van Oers i Deepbass en un back to back que s’augura antològic i les actuacions d’Intertia i Dhanimal.

El duo CHPTR es defineix com “una entitat sense rostre per permetre que tot l’enfoc es centri exclusivament en la música” i també com “un estat alterat de consciència per expressar-se en profunditat”. Cada llançament que han publicat representa una història narrada amb molta cura des de les emocions humanes, seqüències controlades indefinides que progressen en atmosferes seductores i ritmes complexos i forts, i que acaben donant pas a paisatges sonors realment alienats.

Al seu torn, Reggy Van Oers ha demostrat ser un DJ de classe i un productor molt respectat al llarg dels anys. Amb una filosofia clara sobre la creació i la manipulació del so, les seves produccions han estat interpretades per nombrosos artistes arreu del món i publicades en segells com The Gods Planet, Informa Records o Pole Group. Posa en pràctica un techno profund, minimalista i atmosfèric.

Actuarà colze a colze amb l’escocès Deepback, autor d’un techno singular i expressiu que l’ha portat a publicar amb segells com Edit Select Records o Aconito Records.

Per Sebastià Portell

Detalls

També t'agradarà
    També t'agradarà
      Últimes notícies