Nom: Jimi Jules + Amadori + Karcelen

Clubs
Jimi Jules
Jimi Jules

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

La propera festa Nom convoca gèneres com el dance més underground o el deep i l’afro house.

Ve d’una família de bruixots del vudú del Carib i és fill d’un granger i músic del centre de Suïssa. Jimi Jules és un dels artistes emergents més prometedors de l’escena dance underground internacional, un èxit que fins ara l’ha portat a viatjar per tot Europa, per les platjes de Miami i la costa del Japó. L’apassionen les músiques plenes d’ànima i genera atmosferes plenes de colors. També va viure a Berlín, on va triomfar a diversos clubs com per exemple a l’infame (ja ens enteneu) Watergate Club. Ara mateix s’ha tornat a mudar a Zurich, des d’on treballa per connectar amb els orígens de la música i d’ell mateix.

D’altra banda Amadori és un DJ i compositor argentí resident a Barcelona amb un estil ple de línies de baix molt marcades i sons orgànics i eclèctics, tots abraçats pel deep i l’afro house. Va créixer a Buenos Aires i allà va escoltar grups com Chemicals Brothers, Moby, Morcheeba, Tricky, Massive attack, Portishead, Prodigy o Faithless, que reconeix que el segueixen inspirant. Entre el 2012 i el 2019 ha actuat als clubs amb més tradició electrònica del seu país, com  Rio Electronic Music, Bahrein i el Shamrock Basement, i ha punxat colze a colze amb artistes com Sebastien Leger, Armen Miran, Roy Rosenfeld, Bart Skils, Acid Pauli o Geju.

Per Sebastià Portell

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies