Razz Clubs: Ben Sims + Deniro

Clubs
Ben Sims
Ben Sims

Time Out diu

No és cada dia, que una estrella internacional de l’electrònica visiti la ciutat. Razz Clubs es prepara per rebre Ben Sims aquest 14 de febrer.

Razzmatazz es preparar per rebre amb tots els honors Ben Sims, una de les estrelles més fulgurants del món de l’electrònica a tot el món, ni més ni menys que la nit dels enamorats.

Només un animal dels plats com Ben Sims és capaç de trencar la màxima que un bon productor no és mai un bon DJ de sessió. Quan Sims trepitja la cabina, es produeix una mena de crida de la selva que converteix el club en un zoològic. Textura, ritme i groove ho fan possible, a més d'una gran tècnica que mescla house, hip hop i tribal techno. La seva tècnica exquisida l'ha convertit en un dels principals exponents d'allò que anomenen tribal techno.

L’acompanyarà Deniro, també conegut com Reynier Hooft van Huysduynen, un DJ i productor natural dels Països Baixos que al llarg de set anys de trajectòria ha girat per tot el món. Li diuen the Raging Bull, el Toro Rabiós, i amb el poder dels vinils d’aquest home de la tropa de Deckmantel ben aviat descobrireu per què.

Detalls

També t'agradarà