Razz Clubs: Silent Servant + Minimal Violence + RNXRX [Cancel·lat]

Clubs
Silent Servant
Photograph: Seze Devres Silent Servant

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Razzmatazz obre les seves portes als sons industrials i de tall punk de Silent Servant, Minimal Violence i RNXRX.

[Cancel·lat]

Juan Méndez (aka Jasper, aka Silent Servant) és un productor nord-americà d’origen llatí responsable del segell Cytrax. Sota el nom de Silent Servant, específicament, ha publicat amb discogràfiques com Sandwell District o Historia y Violencia. El 2010 va treure una referència per Samantica que es titulava ‘El mar’ i que anava acompanyada d’una remescla d’Óscar Mulero i amb ‘Cut Unconscious’, del 2014. Pistes més recents, com ‘Esplendor geométrico’, ‘Dive’ o ‘Songs For Sleep’ han corroborat el seu talent en el warehouse techno, l’industrial noise i el post-punk en els últims anys: èxit assegurat!

En aquesta ocasió, a més, l’acompanyarà el duet canadenc Minimal Violence, format per A. Luk i Lida P. amb un gust especial pel hardware hardcore, i RNXR, un productor i DJ nascut a l'Argentina, criat a Itàlia i resident a Espanya. El seu so es focalitza en l'electrònica industrial, els sons més hipnòtics i les atmosferes més fosques. Les seves influències van del punk, l’EBM i el techno fins a l’eletro, l’IDM i el noise.

Per Sebastià Portell

Detalls

També t'agradarà
    També t'agradarà
      Últimes notícies