Razzclubs: Psyk + Architectural + Latzaro

Clubs
Psyk
Psyk

Time Out diu

El proper 17 de gener, Razzclubs presenta el trio d’asos format per Psyk, Architectural i Latzaro.

Una nit, una sala, tres creadors diferents però amb energies compatibles: aquesta és l’aposta de Razzmatazz per al proper 17 de gener, amb Psyk, Architectural i el seu resident Latzaro.

Manuel Anós (aka Psyk) és un valor segur de l’escena electrònica: els seus sets basculen entre el techno febril de Distane a talls més foscos i ‘deep’ com Lowdown, Eclipse o Arcade. El seu primer LP, 'Time Foundation', el va treure amb Mote Evolver, el segell de Luke Slater. Té el seu propi segell, Non Series i un alter ego, Maan.

Architectural, al seu torn, és un segell i un artista que ha tret diversos EPs sorprenents de pur techno amb tocs minimalistes, formigó de Chicago, vetes de Detroit i un forjat d’aleacions derivades del soul més genuí. Architectural és l’àlies de Juan Rico, el productor espanyol més conegut com a Reeko.

Finalment, Sergi Carré és Latzaro, el resident d’aquesta nit, i ha estat involucrat a l'escena clubbing de Barcelona des dels darrers deu anys. El club que l'ha vist créixer com a artista ha estat precisament The Loft, de Razzmatazz, amb una residència de més de cinc anys, on ha compartit cabina amb els artistes més grans del món de l'electrònica. Als seus sets podreu trobar des del més pur Detroit al so més cru alemany, del techno suec més contundent al so acid i rave Anglès de finals dels noranta.

Per Sebastià Portell

Detalls

També t'agradarà