Razzclubs: Vrilski (Vril + Voiski)

Clubs
Vrilski
Vrilski

Time Out diu

Vril i Voiski es presenten per primer cop a Barcelona com a duet el 28 de febrer a Razzclubs.

Vrilski és el nou i sonat projecte conjunt de Vril i Voiski, dos dels productors principals i més personals de l'escena electrònica mundial, i la nit del 28 a Razzmatazz serà, de fet, una de les seves primeres actuacions amb aquest nou àlies conjunt.

Vril va aparèixer a l'escena fa no gaire temps i pel que sembla va sortir del no-res. La seva música va conquistar l'instant que va trobar a Marcel Dettmann que la va seleccionar per al seu CD mix ‘Conducted’, de 2011, a Music Man. Els seus eufòrics directes són un viatge enèrgic pel so techno que, al costat dels seus llançaments a segells com Giegling, Semàntica, Delsin o Fòrum, on el 2014 va aparèixer el seu esperat àlbum de debut ‘Torus’, l'han convertit en una de les figures indiscutibles de la nova fornada de productors mundials.

L’altra meitat d’aquesta combinació explosiva és el francès Voiski, un DJ i productor amb personalitat pròpia i amb una aproximació al techno que no necessàriament busca el màxim groove: qüestiona, en certa manera, la creença de “com més dur, millor”. Va debutar al 2017 amb ‘Disconnections, Music For Clouds’ i des de llavors ha edificat una marca pròpia tan genuïna com seductora.

Detalls

També t'agradarà