Soundit Opening Party: DJ Tennis + Tom Trago + Kamma & Masalo

Clubs
Tom Trago
Tom Trago

Time Out diu

Soundit inaugura temporada estrenant nom i amb tres noves edicions al Parc del Fòrum els dies 7 i 21 de març i el 4 d’abril.

Un altre nom, la mateixa aposta per l’electrònica open air. Després de cinc anys d’aixecar els ànims de la ciutat sota el nom de SoundEat!, el festival es reinventa i evoluciona cap a una proposta més madura i amb tres edicions d’excepció anunciades.

La primera, l’opening party, serà el 7 de març al Parc del Fòrum i estarà encapçalada per DJ Tennis, un dels selectors més destacats de la música electrònica. Capo del segell Life and Death, el productor italià ha preparat un special disco set en què furgarà fins al fons de la seva maleta de vinils per oferir-vos una sessió altament ballable amb el millor de la música disco dels últims temps.

L’acompanyarà l’artista holandès Tom Trago, que s’unirà a la festa amb la seva imperdible sessió de house i techno; així com e duo Kamma & Masalo, dos dels productors emergents més destacats d’Amsterdam, que uneixen forces per crear una nova dimensió de sentiments per traslladar al públic.

La productora estatunidenca afincada a Barcelona Ivy Barkakati escalfarà l’ambient amb house americà, disco, funk i soul.

Detalls

També t'agradarà