Sutton pres. GRiZ + Wrex

Clubs
GRiZ
GRiZ

Time Out diu

Sutton es prepara per obrir les seves portes a GRiZ, un artista electrònic, amalgama de gèneres, confirmat pel Coachella d’enguany.

El seu nom és Grant Richard Kwiecinski i és un DJ, compositor i productor de música electrònica americà nascut a Southfield Michigan, però el coneixereu pel seu nom de batalla, GRiZ.

Aquest 19 de febrer, Sutton retrà honors a aquest artista, que barreja elements electrònics amb funk, hip-hop i baix, que l’any passat va publicar el seu últim àlbum, ‘Ride Waves’, amb col·laboracions d’artistes com Wiz Khalifa i Snoop Dogg, un autèntic clàssic vivent del rap i la producció muiscal. L’any passat també va actuar al festival Mad Cool, a Madrid, i va publicar la seva col·laboració amb Subtronics, ‘Griztronics’, que va assolir un èxit important, situant-se com a primera cançó de moda a Tik Tok i que va treure el cap a nombroses llistes de finals d’any, com el Top 50 de Billboard de cançons dance de l’any.

A més, GRiZ lluita per escampar un missatge positiu, i és per això que cada any per Nadal llança una iniciativa GRiZmas, que consisteix en un seguit d’esdeveniments dedicats a recaptar diners per causes locals. El mes passat, per exemple, va superar els 100.000 dòlars de recaptació. Es va convertir també un advocat per la comunitat LGBTIQ+ després de sortir de l’armari en una entrevista al Huffington Post i és dels artistes confirmats per al proper festival Coachella, que se celebrarà a Indio, Califòrnia, l’última setmana d’abril.

En aquesta ocasió, l’acompanyarà l’artista local Wrex.

Detalls

També t'agradarà