Swing Fifteen: Nasty Mondays 15th Anniversary

Clubs
Nasty Mondays
Nasty Mondays

Time Out diu

Nasty Mondays celebra els seus primers 15 anys de vida amb una nit dedicada al swing.

“Històries fetes sense pretensions, amb el cor, amb les entranyes, i, si m’ho permeteu, amb els genitals… amb tot menys amb el cap”: així defineix Richard Royuela els (ni més ni menys que!) quinze anys de trajectòria de Nasty Mondays, aquest miracle de festa celebrada en dilluns que viu la seva primera dècada i mitja amb millor salut que mai.

El sarau, que segons Royuela “ha normalitzat la festa en el dia més lleig de la setmana”, va néixer de la mà de Mad Max i Sören al Fonfone i ha crescut i arrelat a l’Apolo, fins al punt de convertir-se en un dels bucs insígnia d’aquesta sala de festes i de tot Barcelona, des d'on ha contagiat el seu esperit canalla a ciutats d’arreu del món, com Nova York o Moscou.

Aquest 9 de març, doncs, no serà un dilluns qualsevol: Nasty Mondays celebra els seus primers quinze anys de vida i ho farà a ritme de swing, en una festa que farà un salt al passat, quan el gènere triomfava als Estats Units. Els protagonistes de la nit, a més dels seus fundadors, seran el tap i Louis Prima.

Llarga vida als dilluns, si acaben així!

Detalls

També t'agradarà