The Cavendish: Amadori + Saro Carrasi

Clubs
Amadori
Amadori

Time Out diu

La nit del 23 de gener, el Macarena vibrarà amb la connexió italoargentina d’Amadori i Saro Carrasi.

No és cap secret per a ningú que les relacions entre Itàlia i Argentina són potentíssimes i el món de la música electrònica també n’és un bon exemple. És per això que el Macarena ha convocat una nit en què Amadori i Saro Carrasi miraran de deixar ben alt el pavelló dels seus dos països d’origen des del set.

Amadori és un DJ i compositor argentí nascut a Buenos Aires i amb seu a Barcelona des de l’any 2018. El seu estil ve carregat de línies de baix molt marcades, sons eclèctics i orgànics i influències del deep i de l’afro house. Ha publicat amb segells com Shanti Moscow Radio, RADIANT, Akbal Music, Wayu Records, Sag & Tre i The Purr, entre d’altres.

Per la seva banda, Saro Carrasi és un dels artistes més respectats de l’escena underground siciliana. Va començar als catorze anys i quan en va fer vint-i-tres va començar a col·laborar com a productor amb artistes com San Proper, Tom Trago o Mass Prod, entre d’altres. Ha treballat amb labels com Houserepublicrecords i WAA!! i és fàcil trobar-lo voltant per països com la seva Itàlia natal, Alemanya i Anglaterra.

Per Sebastià Portell

Detalls

També t'agradarà