Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

CASA SEAT Comedy: Andrés Fajngold, Andrea Farina i Raquel Hervás

  • Comèdia
Andrés Fajngold
Foto: Victor Parreno / CASA SEATAndrés Fajngold
Publicitat

Time Out diu

El proper divendres 26 de gener arrenca un nou cicle de comèdia que reunirà destacats monologuistes a la planta 0 de CASA SEAT. No us ho perdeu!

Teniu ganes de viure nits plenes de rialles i diversió? Doncs ara, amb l’estrena del cicle CASA SEAT Comedy s’inaugura un nou espai on viure l’humor en la màxima expressió. A la primera cita del cicle, obriran el teló tres destacats monologuistes que us faran riure pels descosits.
Actuarà el còmic argentí Andrés Fajngold, una cara coneguda als clubs de comèdia locals que va fer el salt a la fama a partir de la seva participació al programa 'Zona Franca' de TV3. També el còmic italià resident a Barcelona des del 2017 i fundador de L.O.C.A. Comedy, que ha conquerit escenaris amb el seu espectacle unipersonal ‘Finóquio’. I Raquel Hervás, guionista i còmica de stand-up, una autèntica ànima riallera que fa cargolar-se qualsevol amb les seves vivències personals, des de la sala d’espera de la seva psicòloga fins a petar-lo al programa 'Zona Franca' de TV3.
Si no voleu perdre aquesta oportunitat de riure pels colzes, feu-vos amb les vostres entrades (que pel mateix preu inclouen dues consumicions) i recordeu arribar d’hora per assegurar-vos els millors seients.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà