Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Memefest 2021

  • Comèdia
Memefest 2021
Foto: CCCB
Publicitat

Time Out diu

El CCCB acull la tercera edició del Memefest, una festa per parlar d'un dels llenguatges que més creix al món digital: el mem.

Les teories conspiratives sobre les vacunes, els 'pallbearers' de Ghana, les declaracions de Fernando Simón o la bogeria que vivíem als supermercats. Si una cosa ens ha portat l'època pandèmica ha sigut tot un ventall de nous mems, un regal pels fans de la creació humorística en un moment on riure ens feia més falta que mai. 

Ara, el CCCB acull el 27 de novembre la tercera edició del Memefest, una cita per pensar i riure al voltant de la creació humorística a les xarxes d'aquest últim any. Dirigit per les Filles d'Internet, la mostra acull a creadors influents i experts en cultura digital i mems. 

El programa comença amb una catarsi col·lectiva a càrrec de Marc Sarrats, que tractarà sobre el component social del riure i la importància que ha tingut l'humor durant la pandèmia. A continuació, es parlarà sobre com ens relacionem a la xarxa: un viatge pels aspectes més disfuncionals de les relacions per continuar amb una entrevista amb Samantha Hudson, qui explicarà la seva experiència com a creadora de contingut humorístic i polític. La mostra conclou amb un ball de TikTok, una coreografia de Núria Guiu basada en el seu projecte 'Ciberexorcisme'.  

Com a representació cultural del que som en societat, els mems actuen com a transmissors de crítica i opinió pública, una expressió molt menyspreada que ara posa el crit al cel per reivindicar la seva funció social en la festa del folklore digital i l'humor a Internet. 

Albert Rodríguez
Escrit per
Albert Rodríguez

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.cccb.org/caa
Adreça
Publicitat
També t'agradarà