Veriueu-ho!!

Comèdia, Monòlegs
3 de 5 estrelles

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Xavi Castillo és un terratrèmol d’energia que escampa la seva vitalitat i el seu humor càustic, compromès, políticament incorrecte per l’escenari i la platea.  Un actor bolcat en la sàtira que posar de volta i mitja els polítics del PP, l’Església i la monarquia.

Castillo va ser a la Sala Muntaner l’any passat amb 'Això ho pague jo!', un espectacle basat en la realitat del País Valencià i els seus moltíssims casos de corrupció i prepotència institucional. 'Veriueu-ho' segueix les passes d’aquell xou i convoca dalt de l’escenari personatges molt variats. Des de el rei moro de les festes d’Alcoi, vila natal del actor, fins a Rita Barberà i Mariano Rajoy. El seu és un humor on es barreja el transformisme, exhibicionisme i gestualitat d’un Jango Edwards amb la mofa agressiva d’un Leo Bassi i un salpebrat de Pepe Rubianes (quina falta ens fa!).

Castillo és un Don Palomo “yo me lo guiso, yo me lo como” que escriu, dirigeix i interpreta els seus espectacles. La seva capacitat d’establir complicitat amb el públic és indubtable. “Si hi ha algú del PP que apreti el cul”, adverteix Castillo. I el seu és un espectacle d’aquells que considerem necessaris, higiènic davant la impunitat de la classe política dominant. Un one man show deliberadament anàrquic, esparracat i obert a la improvisació del dia a dia del nostre país. Si estan vostès enfadats, indignats, i farts del que passa, vagin a compartir amb Castillo una molt bona estona.

Detalls

També t'agradarà