Veriueu-ho!!

Comèdia, Monòlegs
3 de 5 estrelles

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Xavi Castillo és un terratrèmol d’energia que escampa la seva vitalitat i el seu humor càustic, compromès, políticament incorrecte per l’escenari i la platea.  Un actor bolcat en la sàtira que posar de volta i mitja els polítics del PP, l’Església i la monarquia.

Castillo va ser a la Sala Muntaner l’any passat amb 'Això ho pague jo!', un espectacle basat en la realitat del País Valencià i els seus moltíssims casos de corrupció i prepotència institucional. 'Veriueu-ho' segueix les passes d’aquell xou i convoca dalt de l’escenari personatges molt variats. Des de el rei moro de les festes d’Alcoi, vila natal del actor, fins a Rita Barberà i Mariano Rajoy. El seu és un humor on es barreja el transformisme, exhibicionisme i gestualitat d’un Jango Edwards amb la mofa agressiva d’un Leo Bassi i un salpebrat de Pepe Rubianes (quina falta ens fa!).

Castillo és un Don Palomo “yo me lo guiso, yo me lo como” que escriu, dirigeix i interpreta els seus espectacles. La seva capacitat d’establir complicitat amb el públic és indubtable. “Si hi ha algú del PP que apreti el cul”, adverteix Castillo. I el seu és un espectacle d’aquells que considerem necessaris, higiènic davant la impunitat de la classe política dominant. Un one man show deliberadament anàrquic, esparracat i obert a la improvisació del dia a dia del nostre país. Si estan vostès enfadats, indignats, i farts del que passa, vagin a compartir amb Castillo una molt bona estona.

Detalls

També t'agradarà