Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
 1. L'heroi de la cuina (Preu: 10 euros)
  Preu: 10 euros

  No és la serigrafia del Che ni el retrat en stencil de Barak Obama, però tot fa pensar que Dyango els trepitjarà els talons a escala nacional. La gent de #KeepCalmCat han convertit el cantant de boleros en icona després de la polèmica que va aixecar la seva participació al Concert per la Llibertat. Podeu sumar-vos a la causa col·locant aquest cartell al lloc d'honor de la vostra cuina.
  keepcalmandspeakcatalan.com

 2. Caminar fins al 2014 (Preu: 29 euros)
  Preu: 29 euros

  L'espardenya embetada s'ha convertit en peça de tendència, però els que no s'atreveixin a descontextualitzar-les i vulguin reivindicar el dret a l'estat propi de cap a peus, que es calcin les Vamcat. Sumen fins a 40 models diferents i no s'han oblidat dels més petits de casa; aquests peüs poden robar el cor fins i tot als unionistes.
  www.vamcats.cat

 3. Samarreta daltònica (Preu: 15 euros)
  Preu: 15 euros

  Si us agrada destacar, afirmar que sou minoria, potser deixareu la samarreta de la Via Catalana a l'armari i us vestireu amb la que ha dissenyat Poca Solta! Està pensada per als daltònics que, en una de les tres estelades de colors alterats reconeixeran les quatre barres i l'estrella.
  productesdelaterra.cat

 4. Més que pa (Preu: 15 euros)
  Preu: 15 euros

  Hi ha qui s'atreveix a convertir una ensaladilla en estelada –el pebrot no falla mai!– o a construir un pastís quatribarrat. Seguint aquesta línia gastronòmica però ara sobre cotó, els Catalunya'm presenten les seves samarretes.
  www.catalunyam.cat

 5. 100% català (Preu: 15 euros)
  Preu: 15 euros

  De què està fet un català? La Samarreta Catalana diu que és l'individu que tracta la gent amb respecte, algú difícil de tòrcer, amb enginy i cultura... Prescindiu de l'etiqueta: aquí la informació important la trobareu al pit.
  www.lasamarretacatalana.cat

 6. Visca la terra (A partir de 50 euros)
  A partir de 50 euros

  Els que venen de pagès i estimen la terra no trobaran un vinil més fet a mida. Si busqueu l'element decoratiu per a aquella paret blanca sense prescindir de la reivindicació, enganxeu-vos el Tractor Defensem la Terra.
  productesdelaterra.cat

El basar 'indepe'

Samarretes, vambes i cartells per reivindicar l'autodeterminació a totes hores

Publicitat
Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat