Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right EspaiD

EspaiD

Botigues Sarrià - Sant Gervasi
EspaiD
©Maria Dias

Time Out diu

Els impulsors d’EspaiD són Cid Delta, un estudi d’arquitectura i interiorisme al capdavant del qual es troben el Jordi Tejedor i l’Eliseu Gallemí. Porten quasi dues dècades al barri, però fins fa un any no es van decidir a obrir de bat a bat les portes d’aquest oasi i consagrar-lo al bon disseny.
Aquí han presentat el mobles de Thomas Keis, que fusionen amb elegància elements nous i antics; els de Revamp, construïts amb molta perícia amb materials d’obra, i els increïbles “objectes vius” de Juan Pablo Zapata, fets amb palets i plantes. En aquesta cuidada posada en escena també hi ha lloc per a la ceràmica de Núria Blanco, les espelmes d’Espelma&Louise, els tamborets de cartró d'Entresuelo 1ª, els llums de La Varieté... Una tria absolutament eclèctica, en preus i en estils, però feta amb bon criteri i on abunda la peça única, sobretot en mobiliari.
Precisament, aquest concepte és el leitmotiv de Second Life, la marca de la casa. Jordi Tejedor explica que en tots els mobles que dissenyen i construeixen els agrada reutilitzar materials vells. Una bonica prestatgeria resumeix a la perfecció aquest esperit d’anar una mica més enllà que destil·la EspaiD. Un esperit que també s’entreveu en iniciatives com les exposicions d’art del soterrani.

Publicat

Detalls

Adreça Sant Eusebi, 34
Sarrià-Sant Gervasi
Barcelona

Transport Plaça Molina (FGC)
Contacte
També t'agradarà