Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
 1. Canotier (Preu: 40 euros)
  Preu: 40 euros

  Els capells són un dels imprescindibles de l'estiu: us fa una gorra Zape, bicolor i amb visera, un Borsalino o una pamela de palla? Ens fem amb el Canotier d'Alegría Industries, una botiga online que dóna impuls a petits artesans i a productes 'made in Spain' d'allò més originals.

 2. La xancleta (Preu: 30 €)
  Preu: 30 €

  Va començar com un homenatge als 80 i s’ha convertit en peça de capçalera per caminar sobre les roques –i també per l’asfalt–. La dissenyadora Elena Gallego ha reeditat les cangrejeras en diferents colors.

  theboxshopbcn.blogspot.com.es

 3. Banyador 'vintage' (Preu: 27 euros)
  Preu: 27 euros

  Aneu a la recerca de banyadors dels 60, d'aquells de teles groixudes i patrons afavoridors, o d'eslips amb estampats originals per destacar a la platja? Passeu per Paella Showroom; hi trobareu, entre d'altres, aquesta peça recuperada d'estocs antics de les cases de bany de Torí.

  Paella Showroom
  (Plaça Vicenç Martorell, 2)

   

 4. El cabàs (Preu: 110 €)
  Preu: 110 €

  A mig camí entre l’artesania i la contemporaneïtat, una bossa KL KP. Estan fetes amb teles de cotó resistent, incorporen nanses de cuir i aposten per la funcionalitat. Dins del cabàs XL de la col·lecció Lona, Latóny Vaquetilla hi cap gairebé tota la platja.

  KL KP KARELL KAPPL
  karellkappl.com

 5. El pareo (Preu: 20 €)
  Preu: 20 €

  Perquè és petit i perquè s’asseca ràpid; diuen que qui substitueix la tovallola pel pareo no se’n penedeix. A La Varieté, el més difícil serà triar si el voleu de flors o de quadres.

  La Varieté
  www.lavariete.net

 6. El biquini (Preu: 135,20 €)
  Preu: 135,20 €
  Aquest estiu mana el bandeau i TCN l’ha interpretat amb el seu llenguatge. És difícil resistir-se als cotons rústics i els tons empolsats de la casa, i a l’encant de la cremallera.

  TCN
  www.tcn.es
 7. El turbant (Preu: 59,90 €)
  Preu: 59,90 €

  Si busqueu un turbant per recollir-vos els cabells després del bany –i per jugar a ser Gloria Swanson–, feu una ullada a les propostes d’OnTop.

  OnTop
  www.ontopbarcelona.com

 8. Biquini Alga (Preu: 52 €)
  Preu: 52 €

  Amb Formentera a l'ànima i l'autenticitat com a bandera, Mi&Co torna a vestir-vos per al bany, aquest estiu. Feu una ullada a la seva col·lecció, on no falten els clàssics biquinis de ratlles.

  Biquini Alga
  Mi&Co

 9. Els 'shorts' (Preu: 32 €)
  Preu: 32 €

  Els cartells descolorits, de tons verd pastel o esgrogueïts, i els motels de les carreteres de Califòrnia inspiren la primera col·lecció de Rita Row, una petita firma amb ADN gironí. Per a l'estiu, proposen els 'shorts' Stundust, de cintura alta i estampats a ratlles.

  Rita Row
  www.ritarow.com

 10. L'estrella de mar (Preu: 50 euros)
  Preu: 50 euros

  A The Only Fish in the Sea, una botiga d'esperit mariner en uns baixos de la Barceloneta, trobareu tot de productes relacionats amb el mar, com les 'foutas' o els pareos que ha personalitzat la firma Tutia de Barcelona.

  Pareo Tutia de Barcelona

  The Only Fish in the Sea

Kit d'estiu amb estil

¿Aposteu pels clàssics o us atreviu amb les reinvencions? Feu-vos amb els bàsics per moure-us pels territoris de l'estiu

Publicitat
Recomanat
  També t'agradarà
   Publicitat