Time Out a la teva bĂşstia d'entrada

Cerca
Cisco
Cisco/LTW

On fer-se un tatuatge a Barcelona

Set llocs per dibuixar-se la pell amb molt art

Publicitat
No és que tatuar-se estigui de moda si no que ha perdut tota mala fama i les agulles ja no fan por a gairebé ningú. Ho diuen els mestres tatuadors i ho podeu comprovar aquests dies a la Barcelona Tattoo Expo. Si us tempta la idea de fer-vos unes formigues, una senefa tribal, un dibuix japonès o, per què no, una verge, demaneu consell als professionals d'aquestes estudis, autèntics artistes de la pell pintada.
LTW

LTW

Fan tatuatges a mida des de 1996 i és l'estudi de creatius  com Cisco, Alexis, Rodrigo DC, Jon Pall, Pera Vidal, Silvia i Jorge Teran. Sovint també compten amb artistes convidats, per als col·leccionistes de tautage que busquen peces especials.
http://ltwtattoo.com
Addicted

Addicted

Al carrer Còdols, entre d'altres, comparteixen taller Mervyn Nicholson i Mark Mason, que treballa a la manera tradicional. Aquest és l'estudi per als que busqueu un tatuatge fet sense el brogit de la màquina, connectant amb l'essència d'una pràctica ancestral que Mark va aprendre de forma autodidacte.
www.addictedtattoo.com
Publicitat
Sta. Demonia

Sta. Demonia

La tatuadora Soledad Aznar i la piercer Sara Swanson són l'ànima de Sta. Demonia, l'espai de tatuatges amb nom femení a tocar del mercat de Santa Caterina. Busqueu professionalitat, color, un dibuix retro o una senefa original? Aquest és el lloc.
www.stademonia.com
Steelworks

Steelworks

Santi Cuevas és l'artista resident de Steelworks, un gabinet que va obrir portes el 1996 i defensa el tatuatge com a un art únic. De tant en tant també s'hi deixa caure l'increïble Gonzalo M.M.
www.facebook.com/steelworks
Publicitat
Siha Tattoo BCN

Siha Tattoo BCN

Una ullada al catàleg de Siha Tatto: hi ha patrons cal·lidoscòpics, museus modernistes i calaveres amb brots verds, un verd que els fans de l'estudi recomanen tant com els seus artistes, Jota, Mocho, Iñaki, Tayri i Hugo.
sihatattoo.wordpress.com
Aloha Tattoos

Aloha Tattoos

El Monga Sasturain, El Carlo, Rotor, David Tejero, Rafa de Blas, Tai Iglesias, Marco Rossettini i Kike Bugni. Aquests són alguns dels mestres de les agulles que treballen a Aloha Tattoos, un estudi-galeria-botiga per als fans de l'art tatuat.
alohatattoosbarcelona.wordpress.com
Publicitat
Barcelona Electric Tattoo

Barcelona Electric Tattoo

En aquest taller amb aparença de cau taxidermista treballa Javier Castaño. Dracs japonesos de colors i monstres conviuen al costat de les criatures que pinten Álvaro Llorar i Cristina Ángel, artistes noms habituals d'aquest espai.
barcelonaelectric.blogspot.com.es
Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat