Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les millors idees per fer regals originals i fets a Barcelona
Anell artesà fet per Michi Román
Foto: Michi Román

Les millors idees per fer regals originals i fets a Barcelona

Una tria de productes fets a Barcelona per no fallar amb els regals de Nadal

Per Erica Aspas
Advertising

Regalar, i que et facin regals, és un acte d'afecte molt maco, però també pot ser un  mal de cap si no saps ni per on començar. Per ajudar-vos en aquesta tasca, hem fet llistes amb regals fets a mida per a esportistes, per als més 'foodies' de casa i també per als que no es tallen un pèl. Però no podem, ni volem, oblidar-nos dels creadors de Barcelona i dels petits comerços que tant ens necessiten, per això us animem a posar sota l'arbre tot de regals fets a Barcelona. Hem fet una tria per fer feliç des de la tieta fins al company de feina. Regals per a tots els gustos, moda i complements, objectes per decorar la casa, articles pels més petits... El Nadal local existeix!

NO T'HO PERDIS: Botigues de regals originals. 

Autoconocimiento, de David de las Heras
Autoconocimiento, de David de las Heras
Foto: David de las Heras

11. Regala art

Sala d’exposicions i botiga (gairebé encara fa olor de nou), a Miscelanea teniu obres d’artistes locals i internacionals i per a totes les butxaques. Regalar art demostra certa sensibilitat i risc, per això us engresquem a fer-ho! A Miscelanea tenen peces d’artistes com David de las Heras, Cinta Vidal, Perrine Honoré, Susie Hammer, Cristina Daura, Guim Tió, Ana de Lima, Conrad Roset, Chamo San i així fins a l’infinit.

miscelanea.info

La Teva Vida És Un Conte
La Teva Vida És Un Conte
Foto: La Teva Vida És Un Conte

12. Converteix una vida en conte

Ja n'hi ha prou de materialisme! Rere la La Teva Vida És Un Conte s'hi amaga una solvent actriu que, per un mòdic preu, convertirà la vida que li expliqueu doncs, això, en un conte. A partir de la vida –que els hi explicareu amb un qüestionari– elabora un conte (en àudio o en vídeo) únic, màgic i intransferible, cuidat i poètic. El format és una ampolla de vidre que es converteix en una bonica llum de decoració, i el tap de suro és un pendrive on s'hi amaga el conte o el videoconte, amb veus locutades, músiques, imatges editades i efectes. I us l'entreguen a domicili. Després de rebre això, jo ja em podria morir. 
La teva vida és un conte. 180 €. latevavidaesunconte.com

Recomanat

    Més de Love Local

      També t'agradarà

        Advertising