Ulleres de sol per menys de 80 euros

Heu perdut les ulleres? Aquí teniu 8 propostes per renovar-les sense cremar la visa

Cada estiu perdeu ulleres de sol perquè jugueu a amagar-les sota la sorra de la platja? Se us fan malbé en un tres i no res? Firar-se unes lupes per afrontar el tòrrid estiu no té per què ser dolorós... D'entre les ulleres de menys de 80 euros n'hi ha de tan estiloses com aquestes.

Dula
1/8

Dula

Assumpta Vilardebó i Marcó fa 50 anys que treballa entre ulleres. Diu que quan va avorrir els mostraris i la seriació òptica va començar a dissenyar-ne: per a ells, models sobris; per a elles, peces ultrafemenines, amb incrustacions i fint i tot un imant per personalitzar l’accessori amb flors, marietes o ventilets fets de ceràmica i resina. Les ulleres de Dula es produeixen a Sant Joan de les Abadesses i cadascun dels models s’identifica amb un pronom feble. Ara podeu fer-vos amb un dels seus models únics a preu de saldo; teniu de temps fins a l'agost, quan la botiga de l'Assumpta abaixarà la persiana (Ramalleres, 3). Preu: 50 euros.

Meller
2/8

Meller

Un viatge a Malàisia més una estada en una incubadora d'empreses és igual a Meller, la marca d'ulleres de tres emprenedors de Barcelona que s'han introduït al món de la moda a través dels accessoris. Han dissenyat ulleres de formes atemporals, fresques i unisex. El millor? Que sense reununciar a l'estil tenen preus temptadors. Preu: 35 euros.

Uniqbrow
3/8

Uniqbrow

Uniqbrow (Montsió, 9), la marca de Cristina Brossa i Andrew Swiler, uneix disseny, producte i utilitat. El material amb què treballen és el plàstic que s'utilitza per als estris de medicina, resistent i lleuger. I atenció, les lents –de Carl Zeiss– són intercanviables. Aquestes ulleres s'escapen una mica del preu, però s'ho valen; podreu canviar de muntura com qui canvia de camisa. Preu: 89 euros (si només compreu muntura surten a 39 euros).

Komono
4/8

Komono

La visió i el temps són les dues disciplines al voltant de les quals s'articula la feina dels dissenyadors belgues Anton Janssens i Raf Maes. Si us enamoren els seus rellotges probablement també us seduiran les seves ulleres; són elegants, de tendència i gens grandiloqüents pel que fa al preu. Les trobareu a Trait Store. Preu: 44,95 euros.

Ray-Ban
5/8

Ray-Ban

Els dissenys de la col·lecció 'Highstreet' de Ray-Ban són sinònim de glòria diària. Lleugeres, de forma sòbria i acabat especial –gràcies a l'acabat de goma–, no us cansareu de dur-les; si us atreviu amb la paleta cromàtica, proveu de fer-vos amb unes Chris acolorides. Preu: 70,85 euros a Bassol (Doctor Dou, 19).

PAPP UV
6/8

PAPP UV

Originalitat i respecte pel medi ambient van de la mà en aquestes ulleres dissenyades per Cantimier Gheorghiu. Les PAPP UV són ulleres d'una sola peça i es fan en un petit taller social de Berlín a partir de fustes reciclades. Si les heu provat sabreu que són flexibles, lleugeres i prou resistents per sobreviure a festivals com els de la capital alemanya. A Barcelona les trobareu a Parrup (Banys Nous, 17). Preu: 44 euros.

Hipsteeps
Vicente Nadal
7/8

Hipsteeps

Les ulleres de Hipsteeps tenen nom propi; sí, en homenatge a tots aquells que s'han atrevit a fer les coses de forma diferent, com Brigitte Bardot (aquestes ulleres duen el seu nom). També com Miguel Guillamon, que mentre vivia a San Diego va decidir que volia reunir les seves passions en una firma d'ulleres... Preu: 35 euros.

Jaime Beriestain
8/8

Jaime Beriestain

Muntures d’estil retro, lents de colors i fabricació italiana. En aquestes coordenades es mouen les ulleres de sol de Jaime Beriestain, lleugeres, divertides i amb un punt de sofisticació (teniu fins a set models per triar). L’interiorista xilè segueix així ampliant la cartera de productes propis, que ven en exclusiva a la seva concept store de l’Eixample i també online. Preu: 60-70 euros.

Comentaris

0 comments