Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Fellini 8 1/2

Ulleres de sol per menys de 80 euros

Heu perdut les ulleres? Aquí teniu 8 propostes per renovar-les sense cremar la visa

Escrit per
Eugènia Sendra
Publicitat

Cada estiu perdeu ulleres de sol perquè jugueu a amagar-les sota la sorra de la platja? Se us fan malbé en un tres i no res? Firar-se unes lupes per afrontar el tòrrid estiu no té per què ser dolorós... D'entre les ulleres de menys de 80 euros n'hi ha de tan estiloses com aquestes.

Dula

Dula

Assumpta Vilardebó i Marcó fa 50 anys que treballa entre ulleres. Diu que quan va avorrir els mostraris i la seriació òptica va començar a dissenyar-ne: per a ells, models sobris; per a elles, peces ultrafemenines, amb incrustacions i fint i tot un imant per personalitzar l’accessori amb flors, marietes o ventilets fets de ceràmica i resina. Les ulleres de Dula es produeixen a Sant Joan de les Abadesses i cadascun dels models s’identifica amb un pronom feble. Ara podeu fer-vos amb un dels seus models únics a preu de saldo; teniu de temps fins a l'agost, quan la botiga de l'Assumpta abaixarà la persiana (Ramalleres, 3). Preu: 50 euros.
Meller

Meller

Un viatge a Malàisia més una estada en una incubadora d'empreses és igual a Meller, la marca d'ulleres de tres emprenedors de Barcelona que s'han introduït al món de la moda a través dels accessoris. Han dissenyat ulleres de formes atemporals, fresques i unisex. El millor? Que sense reununciar a l'estil tenen preus temptadors. Preu: 35 euros.
Publicitat
Uniqbrow

Uniqbrow

Uniqbrow (Montsió, 9), la marca de Cristina Brossa i Andrew Swiler, uneix disseny, producte i utilitat. El material amb què treballen és el plàstic que s'utilitza per als estris de medicina, resistent i lleuger. I atenció, les lents –de Carl Zeiss– són intercanviables. Aquestes ulleres s'escapen una mica del preu, però s'ho valen; podreu canviar de muntura com qui canvia de camisa. Preu: 89 euros (si només compreu muntura surten a 39 euros).
Komono

Komono

La visió i el temps són les dues disciplines al voltant de les quals s'articula la feina dels dissenyadors belgues Anton Janssens i Raf Maes. Si us enamoren els seus rellotges probablement també us seduiran les seves ulleres; són elegants, de tendència i gens grandiloqüents pel que fa al preu. Les trobareu a Trait Store. Preu: 44,95 euros.
Publicitat
Ray-Ban

Ray-Ban

Els dissenys de la col·lecció 'Highstreet' de Ray-Ban són sinònim de glòria diària. Lleugeres, de forma sòbria i acabat especial –gràcies a l'acabat de goma–, no us cansareu de dur-les; si us atreviu amb la paleta cromàtica, proveu de fer-vos amb unes Chris acolorides. Preu: 70,85 euros a Bassol (Doctor Dou, 19).
PAPP UV

PAPP UV

Originalitat i respecte pel medi ambient van de la mà en aquestes ulleres dissenyades per Cantimier Gheorghiu. Les PAPP UV són ulleres d'una sola peça i es fan en un petit taller social de Berlín a partir de fustes reciclades. Si les heu provat sabreu que són flexibles, lleugeres i prou resistents per sobreviure a festivals com els de la capital alemanya. A Barcelona les trobareu a Parrup (Banys Nous, 17). Preu: 44 euros.

Publicitat
Hipsteeps
Vicente Nadal

Hipsteeps

Les ulleres de Hipsteeps tenen nom propi; sí, en homenatge a tots aquells que s'han atrevit a fer les coses de forma diferent, com Brigitte Bardot (aquestes ulleres duen el seu nom). També com Miguel Guillamon, que mentre vivia a San Diego va decidir que volia reunir les seves passions en una firma d'ulleres... Preu: 35 euros.
Jaime Beriestain

Jaime Beriestain

Muntures d’estil retro, lents de colors i fabricació italiana. En aquestes coordenades es mouen les ulleres de sol de Jaime Beriestain, lleugeres, divertides i amb un punt de sofisticació (teniu fins a set models per triar). L’interiorista xilè segueix així ampliant la cartera de productes propis, que ven en exclusiva a la seva concept store de l’Eixample i també online. Preu: 60-70 euros.
Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat