Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'∞' d'Humanhood Dance Company al Mercat de les Flors

  • Dansa, Contemporània i experimental
  1. '∞'
    Foto: TOM VISSER DESIGN
  2. '∞'
    Foto: TOM VISSER DESIGN
  3. '∞'
    Foto: TOM VISSER DESIGN
Publicitat

Time Out diu

La companyia associada a la Casa de la Dansa proposa una meditació de teatre-dansa que us guiarà a través d'un viatge místic. No us perdeu l'experiència!

Ja fa anys que Júlia Robert i Rudi Cole, directors artístics d'Humanhood, van aventurar-se en el món de la meditació i tot allò que l'envolta: des del ioga a la canalització energètica i la medicina de plantes...
Ara, amb tots els seus poders xamànics reunits, del 21 al 24 d'abril al Mercat de les Flors presenten una peça que barreja el seu camí i experiència espiritual amb l'expressió artística: '∞' [Infinit].
Amb el seu llenguatge de moviment coreogràfic tan característic, aquesta proposta suposa la culminació de l'enfocament holístic dels dos artistes en què el públic podrà experimentar una nova manera de fer dansa. I és que l'escenari es convertirà en un espai sagrat per a la reflexió individual i, alhora, col·lectiva. Us sumeu a aquesta experiència transformadora?
Durant tota la peça rebreu transmissions energètiques en forma de paraules o de moviments que us guiaran en aquest viatge per la vostra cara més espiritual acompanyats d'una tribu còsmica de vuit ballarins sobre l'escenari.
No us perdeu aquesta nova manera de fer i transmetre la dansa; una experiència única com a públic en què prendreu consciència del poder infinit que flueix cap i a través de vosaltres mateixos.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà