Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Jazzcelona Dance Festival

  • Dansa
  1. Jazzcelona Dance Fest
    Foto: Jazzcelona Dance Fest
  2. Jazzcelona Dance Festival
    Foto: Jazzcelona Dance Festival
  3. Jazzcelona Dance Festival
    Foto: Jazzcelona Dance Festival
Publicitat

Time Out diu

El 16 d'octubre poseu-vos en moviment! Teniu una cita amb tres espectacles i una projecció a la Casa Montjuïc per celebrar l'art de la dansa

El jazz a la ciutat vibra amb més força cada dia i el 16 d'octubre teniu l'oportunitat de comprovar-ho vosaltres mateixos amb una jornada carregada de dansa i de la mà de grans companyies de jazz de Catalunya. I és que amb l'objectiu que aquest estil creixi tant en vosaltres com en la ciutat, durant tot el dia el Jazzcelona Dance Festival ens porta a la Casa Montjuïc (antiga Sala Hiroshima) tres espectacles i una projecció dedicada exclusivament a aquest art.
A les 12 podreu gaudir d''I got my Man', amb tres monges molt divertides que demostren l'amor pel seu home, Déu; i un teaser de 'Els tres Mosqueters', que s'estrenarà al novembre al Teatre Condal. Tot, interpretat per la companyia Som-hi Dansa. A la tarda, a les 17 h, la jove ballarina Judit Marcé ens delectarà amb 'Dans Magritte' i la companyia Kdansa amb l'espectacle 'The Box': dos treballs de tècnica i físic impecable. A les 18.30 h, l'últim espectacle vindrà de la mà de La Garra, que presentarà 'The Rich', adaptació del mític número musical The Richman’s Frug del gran Bob Fosse, i amb The Hatman Co., que presentarà 'The Piano Man' entre jazz, claqué, música i veu en directe. A les 20 h acabareu la jornada amb la projecció per primera vegada a Espanya del film premiat 'Uprooted: The Journey of Jazz Dance' (VOSE). Una oportunitat única, ja podeu aconseguir-ne les entrades!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà