Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'Herència festival

  • Dansa
L'Herència 2021
Foto: L'HerènciaL'Herència 2021
Publicitat

Time Out diu

La segona edició de L'Herència, flamenco i patrimoni, ocupa set espais emblemàtics de l'Hospitalet

Del 10 al 18 de setembre, espais emblemàtics de l’Hospitalet acullen la segona edició de L’Herència, flamenco i patrimoni, el festival que connecta arquitectura i arts en viu i que presenta propostes artístiques de figures consolidades i de joves talents del flamenc actual. El cicle es conforma per vuit propostes de dansa i música en set espais patrimonials de la ciutat: Casa dels Cargols, Torre Barrina, Can Trinxet, les ermites de Bellvitge i Santa Eulàlia de Provençana, Ca n’Arús i l’edifici de l’Harmonia. 

El programa, que compta amb l’experiència immersiva del 'bailaor' José Maya, l’estrena de la coproducció 'Prima par', de Carmen Muñoz i Marta Nogal i el recital de la 'cantaora' Mercedes Cortés i el guitarrista Jordi Flores, entre d’altres, uneix el talent creador de Catalunya amb la sensibilitat i afició de l’Hospitalet respecta l’art del flamenc. 

Totes les propostes de L’Herència són d’accés lliure i la sessió inaugural té lloc el dissabte 10 de setembre, a les 18 h, amb un recorregut guiat –que comença a l’edifici de l’Harmonia– per diferents espais patrimonials del Centre. Podeu consultar tota la programació al seu web

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà