Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Aina Alegre al Mercat de les Flors

  • Dansa, Contemporània i experimental
  1. Aina Alegre
    Foto: Mercat de les FlorsAina Alegre, 'La nuit, nos autres'
  2. Aina Alegre
    Foto: Mercat de les FlorsAina Alegre, 'La nuit, nos autres'
  3. Aina Alegre
    Foto: Mercat de les FlorsAina Alegre, 'RAUXA'
Publicitat

Time Out diu

La ballarina i coreògrafa presentarà 'R-A-U-X-A' i 'La nuit, nos autres'. Ja podeu reservar les vostres butaques!

D'un gest, el de martellejar, i d'un orgull, l'autocelebració, és d'on sorgeixen les dues obres que l'Aina Alegre ens portarà aquest febrer i març al Mercat de les Flors. Ella és ballarina, perfomer i coreògrafa i treballa la dansa com a camp per a reimaginar el cos. Amb les seves creacions, cada cop més reconegudes a països com França i festivals com el d'Avinyó, explora diferents cultures i pràctiques corporals, enteses com a representacions socials, històriques i antropològiques. 
Aquest 26 i 27 de febrer ens porta 'R-A-U-X-A', on proposa un experiment escènic en què segueix el rastre del martelleig, explora la memòria del seu cos i troba altres pràctiques físiques en què intervé aquest gest. L'espectacle és una dansa híbrida en què el cos, la llum i la música electroacústica de Josep Tutusaus en directe es fusionen i fan friccionar una matèria orgànica amb la tecnologia.
Per altra banda, el 2 i 3 de març ens espera amb 'La nuit, nos autres': una peça en què tres ballarins celebren el poder del cos per generar ficció. La seminuesa, la pell pintada i les màscares també seran protagonistes d'aquesta reinvenció del 'jo' en rituals de transformació i celebració dels cossos mutants. Una autocelebració del qual sereu testimonis a través d'un viatge polimòrfic.
Aconseguiu ja les vostres entrades i gaudiu del pas d'Aina Alegre al Mercat de les Flors.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà