Sónar 2014: Sonia Gómez & Lucy Suggate & James Holden

Dansa, Contemporània i experimental

Time Out diu

La directora d'escena, performer i coreògrafa catalana Sonia Gómez i la coreògrafa i ballarina britànica Lucy Suggate han creat 'The inquisitive middle', una peça de dansa contemporània a partir de 'The inheritors' (2013), el darrer àlbum de James Holden (també present en la programació de Sónar 2014).

Gómez i Suggate van quedar fascinades pels sons densos, psicodèlics i expansius de Holden, i plantegen un xou en què Suggate interpreta el disc ballant des de dins cap a fora, seguint l'ordre cronològic de les cançons i donant forma amb el cos i el moviment a les textures hipnòtiques del músic anglès.

'The inquisitive middle' ja es va poder veure a l'edició de 2013 del festival SÂLMON que programa el Mercat de les Flors, però al Sónar 2014 James Holden actuarà en directe amb les dues artistes, en la que serà la primera interacció entre Suggate, Gómez i el productor anglès sobre un escenari.

Sonia Gómez és un referent de l'escena nacional actual. Ha treballat amb General Elèctrica i La Carnicería Teatro, i ha dirigit diversos espectacles propis, com "La meva mare i jo" o "Experiències amb un desconegut ". Lucy Suggate té una llarga trajectòria a les seves esquenes i gaudeix del prestigi i el respecte internacional gràcies al seu estil únic, provocador i irreverent.

Detalls

També t'agradarà