Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

15a edició del Festival TNT - Terrassa Noves Tendències

  • Dansa
Alberto Cortés
Foto: Alberto Cortés
Publicitat

Time Out diu

Del 28 de setembre al 2 d'octubre, podreu gaudir de 24 espectacles entre els quals s'amaguen 15 estrenes, 9 coproduccions i 4 propostes familiars

Vosaltres reaccionaríeu al so d'una campana? Us sentiríeu cridats a parar atenció en allò que s'estigués anunciant? És més... us canviaria? Segurament, sí. I per aquest motiu enguany la imatge del Festival TNT - Terrassa Noves Tendències és una campana ben gran que convoca al públic i desperta l'esperit crític.
Del 28 de setembre al 2 d'octubre, la 15a edició de la cita reunirà un total de 24 espectacles, entre els quals trobareu 15 estrenes, 9 coproduccions (6 de les quals són dels artistes residents del festival) i 4 propostes dedicades a les famílies perquè totes les edats puguin gaudir de les arts vives i dels nous formats de la creació contemporània. El diàleg intergeneracional, d'artistes joves i de consagrats, i la relació i vinculació amb la ciutat i els seus col·lectius seran els protagonistes de l'edició: una nova cita en què també podrem conèixer el que es mou en les arts escèniques en l'àmbit estatal i en què veurem el risc en persona, especialment, a través del gran nombre d'estrenes. Observeu, reflexioneu i deixeu-vos moure per la paraula, la música, l'humor i la política d'artistes com Cris Celada, Alberto Cortés, Alakran, Societat Doctor Alonso, Monte Isla, Serrucho, María Salgado i Fran Cabeza de Vaca, Cris Blanco, Cuqui Jerez i Júlia Barbany, entre d’altres.
Ja podeu aconseguir les entrades de totes les cites a la web.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà