Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'La nuit, nous autres', Aina Alegre / Mercat de les Flors
'La nuit, nous autres', Aina Alegre / Mercat de les Flors

Us descobrim la temporada 2021-22 del Mercat de les Flors mes a mes

Ei, que a les vostres butxaques hi ha molta dansa! Us presentem una revista digital intuïtiva i fàcil de consultar amb tot el que necessiteu dels nous espectacles del Mercat de les Flors. Guardeu-vos-la al mòbil i salteu a l’escenari en uns pocs clics

Time Out en col·laboració amb Mercat de les Flors
Publicitat

El Mercat de les Flors és allò que hi passa, els seus artistes, les seves obres, la seva essència més pura. La nova temporada 2021-2022 arriba per mostrar-nos exactament això, aquest patrimoni viu i dinàmic que cada vegada que seiem a les seves butaques ens fa gaudir d'un present ric, intens, però també fugaç, efímer.
L'eix temàtic d'enguany són els creadors, les creadores i les seves creacions. Perquè en les arts escèniques el patrimoni cultural són les obres i les persones que les fan possibles, i no hi ha millor manera de donar suport a la creació actual que visibilitzant i donant llum a les cares que fan possible cada aplaudiment.
Amb peces noves i recuperades de grans noms residents com Aina Alegre, Núria Guiu o Humanhood, la companyia associada d'enguany, la temporada es presenta carregada de nous i diversos talents.

Perquè no us perdeu ni un detall de la programació i no us feu cap embolic consultant
-ne els àmbits, us deixem un enllaç a la revista interactiva amb tota la programació i molt fàcil de consultar, per navegar per sobre de tots els seus espectacles.
Al sumari trobareu cada mes de la temporada, d'octubre a juny, perquè només amb un clic accediu a totes aquelles propostes del mes en qüestió. Una manera àgil de començar a planificar la vostra agenda cultural!
Trobareu una ressenya amb el més important de cada espectacle, però si voleu submergir-vos de ple en els seus detalls, materials audiovisuals o fins i tot comprar-ne les entrades, a cada pàgina trobareu un enllaç amb tot això i més.
Descarregueu-vos aquesta revista digital compacta i consulteu tot el que es cou al Mercat al vostre mòbil... Presumiu de dansa a cop de clic!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat