Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Vorònia

  • Dansa
Publicitat

Time Out diu

Direcció: Marcos Morau. Coreografia: Marcos Morau en col·laboració amb els intèrprets. Dramatúrgia: Roberto Fratini i Pablo Gisbert – El Conde de Torrefiel
Intèrprets: Lorena Nogal, Manuel Rodríguez, Marina Rodríguez, Giacomo Todeschi, Jon López, Shay Partush, Joaquín Collado, Sau-Ching Wong.
 
La cova més profunda del món és el motiu en el qual es basa 'Vorònia', nova creació de La Veronal i que es defineix com a una exploració del mal a partir de l’explosiva combinació de moviment, text i imatge.
 
La foscor i les tenebres regnen al fons de la cova Vorònia, una cavitat de més de 2.000 metres de profunditat situada a Geòrgia, al Caucàs occidental. Aquest és l’escenari ideal per a una exploració del mal i conceptes com la moral humana i la religió. Vorònia constitueix l’al·legoria d’un infern, a la manera de l’Hades clàssic o els cercles de La Divina Comèdia, que La Veronal representa mitjançant les figures i imatges simbòliques que omplen l’escenari. Diversos figurants actuaran a la peça com a escenografia vivent.

Detalls

Adreça
Preu
18 €
Publicitat
També t'agradarà