Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Winterreise al Gran Teatre del Liceu

  • Dansa, Contemporània i experimental
  1. Winterreise
    Foto: Jean-Claude CarbonneWinterreise
  2. Winterreise
    Foto: Jean-Claude CarbonneWinterreise
  3. Winterreise
    Foto: Jean-Claude CarbonneWinterreise
Publicitat

Time Out diu

El dia 5 de novembre arriba al Liceu una coreografia del Ballet Preljocaj que desafia el cos i el moviment a partir del 'Viatge d'hivern' de Schubert

Sempre que el Ballet Preljocaj, en harmonia i sota la direcció del gran Angelin Preljocaj, es desplaça, salta i s'arronsa sobre l'escenari del Liceu ens emociona i ens fa parar l'atenció en els nostres moviments. Com si cadascun d'ells expliquessin una història. Ara, el Ballet torna a la nostra ciutat per dibuixar i parlar-nos de Schubert amb el cos. Es tracta de 'Winterreise', una coreografia que pren com a punt de partida l'obra mestra de Schubert del mateix nom, composta per a veu i piano. En aquesta proposta dotze ballarins sobre l'escenari representaran el pas per diverses facetes de la personalitat i els estats d'ànim d'un personatge al límit del món. Un personatge disposat a morir. A través de solos i duets, l'obra fa palesa aquests constants canvis i representa les diverses maneres d'apropar-se als altres s'expressen, així com en destaca la força visual i simbòlica del conjunt d'intèrprets que esculpeixen equilibris gairebé insostenibles, relacions en evolució i transformació constant.
Un dels punts més colpidors de l'obra es troba també en l'escenografia, el vestuari i el joc de llums que accentuen l'atmosfera de malenconia romàntica.
Adquiriu les entrades a la web!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà