• Esports
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

Les millors especialistes del món en esgrima es donen cita durant aquest cap de setmana en una nova edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, prova de la copa del món d'esgrima. És el quart any consecutiu que es disputa aquesta modalitat en la categoria d'espasa femenina, catalogada per la Fédération Internationale d'Escrime com a categoria "A".En l'edició de l'any passat van participar 147 tiradores de 31 nacionalitats diferents i enguany també s'espera la presència de les millors espases, ja que es tracta d'una prova preolímpica i classificatòria per als Jocs Olímpics de Beijing 2008.El "Ciutat de Barcelona" té els seus orígens a la dècada dels 60 amb l'organització a Barcelona de diferents torneigs d'espasa dins dels actes de les festes de la Mercè. No va ser fins l'any 1989, que la competició va adquirir la categoria de Copa del Món.