Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Almas Libres W-Series

  • Esports
Almas Libres
Foto: Almas Libres
Publicitat

Time Out diu

Una tarda plena d'activitats esportives gratuïtes al Parc del Fòrum

El dia 18 de juliol de 17 a 23 h a l'espai Play Now del Parc del Fòrum se celebra l'esdeveniment gratuït 'Almas Libres W-Series', una jornada plena d'activitats relacionades amb l'esport, com un torneig de futbol de 18 a 19.45 h, o una 'masterclass' de patinatge de 18.30 a 19.15 h, però també amb la cultura, com un taller d''street art' de 18 a 19 h o una taula rodona de 20.45 a 22 h. També hi haurà dos dj set, el primer de 18 a 20.45 h i el segon de 22 a 23.30 h.

L'esdeveniment va dirigit a tots els públics, però cal tenir més de 16 anys per participar en les activitats. A més, cal inscripció prèvia a través del següent enllaç

'Almas Libres' ha nascut amb la intenció d'educar i empoderar nenes i dones d'entre 16 i 70 anys de diversos orígens i comunitats, especialment a aquelles que tenen un accés limitat a les oportunitats esportives i culturals, com ara les LGBTQI+, altres minories ètniques, les persones amb diversitat funcional o els migrants. De totes maneres, tothom és benvingut a gaudir d'aquest esdeveniment.

Escrit per
Meritxell Palou

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.instagram.com/almas_libres_es/
Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà