Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cicle de ioga a la Miró

  • Esports, Ioga i pilates
Fundació Miró
Foto: Fundació Miró
Publicitat

Time Out diu

Què passa quan l'art i el ioga es troben? Ara ho podeu descobrir a la Fundació Miró!

Segurament estarem d'acord: l'espai i entorn de la Fundació Miró són espectaculars. Si passejar-hi ja és relaxant, imagineu-vos fer-hi ioga. Si us ha agradat la idea, amb 'Ioga a la Miró' podreu comprovar el potencial comú de l’art i el ioga per a l’autoconeixement, amb un cicle de setze trobades, que es pot fer tot complet o per sessions, accessibles a tothom.

L'obra de Joan Miró té un vessant espiritual molt rellevant, i és que, cap al 1920, inicia un camí que enllaça amb la tradició espiritual que l'acompanyarà per sempre més. El seu interès pel taoisme i la influència de la filosofia zen es poden observar a totes les seves obres.  

El cicle inclou diferents estils de ioga per a tots els públics: pràctiques més dinàmiques com les de kundalini, o més meditatives com el kirtan o els banys de gong. Totes les sessions parteixen de l'observació, la presa de consciència del cos, la pràctica i la integració d'aquestes tres fases.

El preu de les entrades és de 10 € pels amics de la fundació Joan Miró i de 12 € per l'entrada general i ja es poden comprar a la seva pàgina web.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.fmirobcn.org/ca/
Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà