Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Club Patí Vela Barcelona
Club Patí Vela BarcelonaEscoles de vela a Barcelona

On practicar vela i esports nàutics a Barcelona

Escoles de vela per aprendre a navegar a qualsevol edat. Mai és tard per capitanejar un veler!

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Si hi ha una cosa que tenim a l'abast a Barcelona és el mar. També tenim la sort de gaudir d'un clima que ens permet anar a la platja i banyar-nos durant ben bé la meitat de l'any. I qui diu banyar-se, diu navegar. Sí, sí, navegar. Potser estàs llegint això i penses que navegar no és un verb fet per a tu. Potser penses que conduir un vaixell ha de ser molt complicat o has interioritzat que aquesta és una afició de rics. Doncs, creu-nos, cap de les dues afirmacions és del tot certa. 

Escoles municipals de vela

Ser propietari d'una embarcació és car, això no ho negarem. Però no tenir un vaixell no vol dir haver de renunciar a navegar. A Barcelona hi ha algunes escoles de vela municipals que ofereixen cursos de vela amb diverses embarcacions, per a diferents públics (canalla i adults de qualsevol edat) i a un preu mitjà d'uns 300 € per 12 h (4 classes de 3 hores cadascuna). 

Patí català, catamarà, vela lleugera...

Arribar a participar en una regata com les de la Copa Amèrica o conduïr un iot fins a Menorca no és una meta fàcil ni barata, però aprendre quatre nocions de vela lleugera i surcar la costa barcelonina és més senzill del que probablement penses. Això sí, abans de sortir consulta sempre la predicció meteorològica.

Escoles de vela i esports nàutics

 • Què fer
 • El Parc i la Llacuna del Poblenou

La Base Nàutica Municipal de Barcelona és un equipament públic destinat al foment i la pràctica d'esports de platja i marítims com el pàdel surf i el windsurf, i la navegació d'embarcacions com el caiac, el catamarà, l'optimist i el patí català. Al centre hi fan cursos i formacions per a infants i adults de diversos nivells d'expertesa, i també estan especialitzats en la preparació d'exàmens de titulació nàutica com el PER (Patró d'Embarcació d'Esbarjo). A les mateixes instal·lacions hi ha el restaurant La Base by Farré, amb una bona terrassa a peu de sorra. 

 

Club Patí de Vela Barcelona
 • Esports
 • Navegació i rem
 • El Poblenou

A Barcelona tenim una embarcació genuïna, el patí de vela. Conservem-la! Això fa el Club Patí de Vela amb un munt de cursos i lloguer de material. Podeu fer-vos- en socis o simplement apuntar-vos a les seves classes. I a més d'esport, tenen un restaurant, el Red Fish, on podeu fer el vermut els caps de setmana (a l'estiu també entre setmana) amb una terrassa directament sobre la sorra. Així no ens importarà gens que encara no sigui agost!

 

Publicitat
 • Què fer
 • Activitats esportives
 • La Vila Olímpica del Poblenou

Vela Barcelona és el nom del Centre Municipal de Vela de Barcelona; un espai dedicat al foment i pràctica de la vela i d'altres esports nàutics. El centre es va inaugurar l'any 1992 amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona i amb l'objectiu de convertir-se en la plataforma esportiva d'accés al mar per als ciutadans de Barcelona i de qualsevol amant de la vela. Actualment, a banda de vela, s'hi ofereixen altres esports de mar com el pàdel surf i el submarinisme. 

 

 • Esports
 • Ciutat Vella

El Club Natació Barcelona és una associació privada de persones físiques constituïda per temps indefinit el 10 de novembre de l’any 1907, declarada d’utilitat pública, sense afany de lucre, amb personalitat jurídica pròpia i capacitat d’obrar, que té com a finalitats principals el foment, la pràctica i la difusió de la natació, les activitats relacionades amb el mar i l’esport en general, i que dedica com a mínim el 80% de les seves rendes anuals a la realització d’aquestes finalitats.

Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat