Posa't en forma amb Time Out!

Organitzem dos Time Out en Viu! esportius perquè comencis l'estiu amb molta energia

Entrenament

Si t'agrada l'esport, prepara't per suar! Et portem dos esdeveniments esportius en menys de quinze dies que no et deixeran indiferent. 

Prepara't

7 bars on seure si vas més suat del compte
Esports

7 bars on seure si vas més suat del compte

Un parell de tamborets o un banquet amb un coixí ben còmode però sempre fora del bar i ben enganxats al vidre. No passeu de llarg! No tenen el glamour d’algunes terrasses però guanyen en encant i són les millors amigues dels més esportistes de la classe. Per què? Són petites i exteriors així que si aneu més suats del compte, tranquils, no molestareu a ningú. Acosteu-­vos-­hi a fer la birra post-­esport!

Com cremar prop de 700 calories abans d’arribar a la feina
Esports

Com cremar prop de 700 calories abans d’arribar a la feina

Si voleu que la vostra vida sigui 100% healthy comenceu per canviar el xip camí de la feina. Oblideu-­vos de moto i cotxe, modifiqueu petits hàbits quotidians i guanyeu en qualitat de vida. Sense adonar-­vos-­en podeu cremar un grapat de calories, més que en una classe d’spinning. Ens utilitzem a nosaltres mateixos com a conillet d’indies, apuntem el nostre pes, el tipus d’activitat que fem i el temps que li dediquem i us expliquem quantes en cremem en un dia saludable. Tot hi suma!

Fer esport a prop de la feina
Esports

Fer esport a prop de la feina

Aixequeu­-vos de la taula i feu exercici abans de tornar a la feina! Sortiu de casa a les set del matí i no hi torneu fins les nou de la nit. Hores i hores d’oficina i, a més, en una zona empresarial un pèl deixada de la mà de Déu. Ànims! Mireu-­li el cantó positiu, amb sort, esteu envoltats de natura i de zones on córrer i anar en bici sense patir pel trànsit i els semàfors. Un consell: Movescount, Strava i Wikiloc són una mina per trobar bones rutes! Nosaltres, us donem idees per rodar i sumar kilòmetres entre reunió i reunió!    

Aliments per a runners a anàlisi
Esports

Aliments per a runners a anàlisi

Parlem amb dos corredors, un de muntanya i un d’asfalt, i també amb un nutricionista esportiu per realitzar una comparativa amb pros i contres de 8 productes que a priori són sinònim d’esport, benestar i salut. Què comenci el debat!

10 pel·lícules per motivar-se abans d'anar a córrer
Esports

10 pel·lícules per motivar-se abans d'anar a córrer

Clar i català, un corredor té cura de l'alimentació, entrena i es preocupa de quins són els estiraments adients, de quins aliments li proven més i de quins llibres i pel·lícules poden complementar les seves passes dins el món de l'esport. Aquí us facilitem la feina de buscar-les i us donem mastegades 10 pel·lícules que us provocaran ganes urgents de sortir a córrer.

Outlets d’esport
Esports

Outlets d’esport

Si necessiteu equipar-vos bé però no us en voleu ressentir a final de mes, us recomanem algunes botigues on podreu comprar material esportiu de qualitat però en oferta. Outlets que es nodreixen de productes en stock o de temporades anteriors de primeres marques i que us els vénen a preus reduïts!